Drie Dagen van Liefde, Avontuur en Samenzijn

Stap binnen in het epische verhaal van Anne en Gertjan, waar drie dagen lang de liefde regeert, avonturen zich ontvouwen en dierbaren samenkomen. De festiviteiten begonnen al vroeg op een vrijdagochtend, doordrenkt van vreugde en lachsalvo’s, terwijl Anne, haar zus en de coiffeuse de toon zetten voor wat een onvergetelijk weekend zou worden. Van het huiselijke samenzijn bij Anne en Gertjan, waar grootouders, vrienden en familie zich verzamelden, tot de adembenemende rit in de witte Porsche cabrio naar het stadhuis van Hasselt, elke stap was doordrenkt met opwinding.

Maar dit was slechts het begin. De driedaagse viering ging verder met een heerlijke barbecue, een bruisende beach party en culmineerde in een schitterende hoofddag op het Warredal-domein. In dit avontuur van drie dagen wordt de liefde van Anne en Gertjan gevierd met lachen, dansen en onvergetelijke momenten.

Prachtig bruidspaar staat elegant op een schilderachtig bruggetje over een rustige rivier in het idyllische Warredal.

Dompel jezelf onder in dit huwelijksavontuur, waar de belofte van liefde de rode draad vormt, omgeven door geliefden en de opwinding van wat komen gaat. Welkom bij de magie van Anne en Gertjan’s driedaagse van liefde, avontuur en samenzijn