FAQ items aan het laden...
I'm the Space Invader, I'll be a Rock 'n Rollin bitch for you

Fotograaf

Wow je bent al tot hier geraakt, moedig!

Sinds een aantal jaren fotografeer ik met plezier huwelijken over gans het Vlaamse land, en soms al eens daarbuiten. De interesse in fotografie kreeg ik van mijn vader Jan Bon Sr, die zelf ook geregeld achter de camera terug te vinden was voor huwelijksreportages en het schieten van belangrijke gebeurtenissen in mijn geboortedorp Kasterlee. Net zoals hij laat ik geen moment onbenut om me met mijn fototoestel doorheen de vele evenementen in de buurt te laveren.

Available worldwide maar toch vooral in de kempen!

Family Guy

Op stap met het gezin! Hier maak ik nog het liefst van al tijd voor, samen de longen uit het lijf brullen in pretparken of erop uit trekken met de tent of vouwwagen voor een weekje weg. Een gezellig huisje huren in de Ardennen en lekker eten en gezelschapspelletjes spelen. Met de dochter om ter snelst den berg af fietsen op de mountainbike of samen in de game-room de adrenaline laten gieren na een ferm headshot.

Prachtig toch?

Music is Life

Tijdens de warme zomermaanden tref je me al wel eens aan op een plezant festival. ’t is niet dat ik een uitgesproken favoriet genre adoreer, de interesse is erg divers. Grapsop, Werchter, Pukkelpop, en een handvol kleinere festivals in de buurt staan regelmatig op de agenda.