Happily engaged

Tijdens de afgelopen decennia heb ik al tal van prachtige huwelijken gefotografeerd, het een nog plezanter als’t ander. Dikwijls heb ik enorm meegeleefd met de koppels die ik voor mijn lens had en na al die inspirerende momenten en na 22 jaren nog steeds niet uitgekeken te zijn op mijn lief besloot ik deze zomer dan eindelijk zelf de stap te zetten! We’re getting married!

OMG :D

Family Guy

Op stap met het gezin! Hier maak ik nog het liefst van al tijd voor, samen de longen uit het lijf brullen in pretparken of erop uit trekken met de tent of vouwwagen voor een weekje weg. Een gezellig huisje huren in de Ardennen en lekker eten en gezelschapspelletjes spelen. Met de dochter om ter snelst den berg af fietsen op de mountainbike of samen in de game-room de adrenaline laten gieren na een ferm headshot.

Prachtig toch?

Music is Life

Tijdens de warme zomermaanden tref je me al wel eens aan op een plezant festival. ‘t is niet dat ik een uitgesproken favoriet genre adoreer, de interesse is erg divers. Grapsop, Werchter, Pukkelpop, en een handvol kleinere festivals in de buurt staan regelmatig op de agenda.