Tarieven voor Huwelijksreportage

Huwelijksreportages vanaf €1600

Trouwfeesten kom je tegen in alle formaten, van een kort en plechtig ja-woord in het gemeentehuis tot meerdaagse evenementen met festival allures. Ongeacht de gekozen formule sta ik klaar om alle kostbare momenten voor je vast te leggen. Voor een overzicht van de prijzen: een huwelijksreportage begint al vanaf €1600 voor een reportage van 8 uur. Hierbij ontvang je alle prachtige foto’s zorgvuldig bewerkt en in hoge resolutie, beschikbaar via download. Extra uren worden aangerekend aan €100 per uur.

Of je nu denkt aan een uitbundige viering die nog dagen doorgaat of juist de voorkeur geeft aan een kort en ingetogen samenzijn, aarzel niet om me een e-mail te sturen en jouw plannen te delen. Samen kunnen we de beste oplossing vinden die aansluit bij jouw wensen.

Gelukkig Bruidspaar, Uitbundig Lachend

Hoeveel kost een trouwreportage?

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken het zelf!
Jouw Prijs:
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Goeie prijs gevonden?

Vraag snel of je datum nog vrij is en ontvang vrijblijvend een offerte. ONTDEK DE PROMO

Photobooth Prijzen en Pakketten

De Oerbooth, deze jongen gaat al jaren mee.

Photobooth €450 All-In

Feestjes worden pas echt leuk met onze Photobooth! Wat eerst een zeldzaamheid was, is nu een onmisbare gast op allerlei evenementen. Of het nu een trouwfeest, verjaardagsfeest, sweet sixteen, festival of iets anders is, onze Photobooth is erbij en legt alles vast!

Onze Photobooth is uitgerust met een high-end camera met flits en beauty dish, klaar om de hele dag onbeperkt foto’s te printen. Voor slechts €450 heb je hem de hele avond tot je beschikking, inclusief alle prints en naderhand de foto’s in hoge resolutie. Een onvergetelijke toevoeging aan elk feest!

Deze robuuste Photo Booth heeft de tand des tijds doorstaan en vertoont met trots tekenen van liefdevol gebruik. Biervlekken en krassen vertellen het verhaal van talloze feesten, bruiloften en evenementen waarop deze betrouwbare metgezel het stralende middelpunt was. Een tastbaar bewijs van vreugde en herinneringen die blijven bestaan.

Binnenkort nieuwe modellen beschikbaar! Samen met Vakman Pol werken we aan een nieuw model. Meer informatie binnenkort!

Huwelijksalbum Kosten en Opties

Een professioneel huwelijksalbum voor €450

Mijn fotoalbums zijn echt next level! Denk aan professionele, platliggende boeken met een scala aan fancy afwerkingen, van chique linnen tot badass volledig leder. En geloof me, er zijn nog veel meer opties waaruit je kunt kiezen. Kom gerust een keertje langs om de albums in het echt te zien. Het is altijd fijn om die verschillen zelf te ervaren en te ontdekken welke vibe het beste bij jullie past!

Voor de prijs van €450 heb je een compleet trouwalbum van 30×30 cm met maar liefst 40 pagina’s. Hoe cool is dat?

En hier komt het beste deel: het ontwerp van jullie album is een totale collab! Jullie sturen me jullie favoriete foto’s, en dan ga ik aan de slag met het eerste ontwerp. Ik slinger dat jullie kant op, en dan begint de magie. Jullie geven feedback, we finetunen samen, net zo lang tot het album helemaal jullie stijl is. Pas als jullie super enthousiast zijn, gaat het album in productie. Deal?