Reportages op maat

Trouwfeesten kom je tegen in alle formaten, van een kort en plechtig ja-woord in het gemeentehuis tot meerdaagse evenementen met festival allures. Welke formule je ook kiest, ik kom het met plezier allemaal vastleggen. Om je een idee te geven over de te verwachten prijzen, er is reeds een huwelijksreportage vanaf €1200. Hierbij krijg je steeds alle goede foto’s netjes afgewerkt en in hoge resolutie aangeleverd via download. Denk je na 1 dag nog niet uitgefeest te zijn of hou je het juist graag erg kort en bescheiden? Stuur me gerust een mailtje en deel je plannen, dan zoeken we samen de beste oplossing voor jou.

Huwelijksreportages starten vanaf €1200 voor 6u fotografie. Dit is inclusief alle goede beelden in hoge resolutie.

Photobooth

Plezant op elk goei feestje, de Photobooth! Waar je hem enkele jaren geleden nog maar hier en daar sporadisch tegen kwam is het ondertussen een vaste waarde op tal van evenementen. Trouwfeestjes, verjaardagsfeestjes, sweet-sixteens, festivals, you name it, he shoots it! Onze Photobooth bestaat uit een high end fototoestel met flits met beauty dish, en is in staat om een hele dag ongeremd foto’s te printen. Hij is al beschikbaar voor €450 voor een ganse avond, inclusief alle prints en nadien de foto’s op hoge resolutie.

Album prijzen

De fotoalbums zijn professionele, mooi vlakliggende albums met diverse afwerkingsopties gaande van een linnen omslag tot een volledig lederen omslag en vele andere opties. U bent steeds welkom om de verschillen hier te komen bekijken. Er is een compleet trouwalbum van 30x30cm met 40 pagina’s voor €450.

Het ontwerp van uw album wordt volledig in samenspraak met jullie opgemaakt. Nadat jullie je favoriete beelden hebben doorgestuurd maak ik een eerste ontwerp. Dit krijgen jullie digitaal aangeleverd waarna ik met jullie feedback aan de slag ga om het ontwerp verder te verfijnen. Het album wordt pas besteld wanneer jullie er helemaal tevreden van zijn.