Hoi! Ik ben weer terug van weggeweest. Ik heb al lang niet meer geschreven, dus ik heb veel te vertellen.

In de morgen moest ik vroeg opstaan om naar school te gaan. Het was vandaag vrijdag. Sinds de laatste keer dat ik een weekbericht heb geplaatst, hebben wij een nieuwe hond gekregen. Haar naam is Billie-Jean Ik had met haar in de morgen gespeeld, hierdoor had ik een vuile broek en een vuil T-shirt.   Toen ging ik naar school, met mijn vuile T-shirt en broek ;-;

Op school hadden we in de middag Onward de film gekeken.

Na school ding ik naar huis.

Vandaag is de extra-lange paasvakantie gestart! Dat vind ik superleuk. Maar ik kan me ook vervelen, zoals vandaag.

 

Deze post is laatst bewerkt om: 22:06 – 26 maart 2021 – 26/03/2021

Deze post is beschikbaar tot: 20 april 2021 – 20/04/2021