Er zijn van die dagen begin december dat het al eens flink koud durft te zijn, met regen, sneeuw, hagel, rukwinden, donder, en bliksem. Het ontlokt de mensen al eens de uitspraak, Slechtweervandaag! 2015 had echter zo’n atypische herfst waarbij je met enige fantasie nog kon wegdromen van een goed glas op een terras. Het warme weer hield Sinterklaas dit jaar niet weg uit het zonnige Geel Ten Aard. Het was weer een geweldig feest voor alle kinderen die op dagen als dit al eens kunnen wennen aan de toffe graaicultuur die gepaard gaat met het snoepwerpen. Er zijn kinderen die van geen kleintje vergaard zich zelfs wagen aan graaien uit plassen, als dat maar geen sappig snoepje wordt… Gelukkig voor de Sint en zijn kompanen werd hij feestelijk verwend door de talrijk opgetrommelde juffen met hun zelfgebakken wafelen, al dan niet eenzijdig bekleed met chocolade, en geurende koffie. Jup, alle ingrediënten voor een geslaagde dag.

De Foto’s

U bent hoogst waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen om de foto’s te bekijken van uw kleine spruit. Om het allemaal wat overzichtelijker te maken zijn de vele foto’s verdeeld over verschillende pagina’s, gegroepeerd per juffrouw of meester. U kan alle foto’s downloaden op 12 megapixels, wat ruim volstaat voor mooie afdrukken en vergrotingen.

Heeft u een toffe foto gezien? U doet me werkelijk een enorm plezier met het liken van mijn pagina. Thx!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/fotografiejanbonjr” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”0″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”1″ locale=”en_US” show_border=”0″]

Aankomst Sinterklaas

3e kleuterklas

Juf Lief

1e kleuterklas A

juf Ann

instapklasje

juf Veerle, Sabine en Michelle

Speeltijd voormiddag

1e kleuterklas B

juf Aline

3e kleuterklas

juf Annemie

3e kleuterklas

juf Anke

1e leerjaar B

juf Gonda en juf Chantale

1e leerjaar A

juf Miet en juf Greet

Middagpauze

2e leerjaar

juf Anja en Stephanie

3e en 4e leerjaar

juf Gond en meester David, juf Els

5e en 6e leerjaar

juf Lieve, juf Karine meester Marc en juf Sofie

Speeltijd namiddag

Bedankt en tot volgend jaar!